Logo Wiendsels
  • Deutsch
  • English

Wiendsels Zilver

Je bestelt bij onze plaatselijke supermarkt, via dit linkje, je boodschappen. Dit kan vanaf een week voor aankomst. Wij krijgen vervolgens een seintje van de supermarkt dat er boodschappen besteld zijn, nemen ze voor jullie in ontvangst en zetten ze voor jullie in de (koel)kast. Minimale besteleenheid voor de boodschappen is € 40,-
Dit kan ook bij de ambachtelijke warme Bakker Steenbergen in Ruinen, die heerlijke broden en streekproducten bakt.  Met hen hebben we geregeld dat jullie in de week voor jullie aankomst de broodbestelling door kunnen bellen. Wij halen op de eerste ochtend van jullie verblijf om 08.00 uur jullie bestelling op zodat jullie, in pyjama, van een fijn vers ontbijt kunnen genieten.
Om te voorkomen dat jullie bij aankomst gelijk in de benen moeten komen om voor eten te zorgen staat er bij aankomst een pan eigen gemaakte soep op jullie te wachten.
Wij schieten de betaling van de boodschappen voor en bewaren de bonnetjes zodat jullie deze bij aankomst aan ons terug kunnen betalen. De prijs van het zilverarrangement is € 150,-. (exclusief de boodschappen)

Mocht je het ingewikkeld vinden om te bedenken wat er gegeten moet worden en heb je ook geen idee hoeveel eten je voor zo’n groep nodig hebt?

Kies dan voor Wiendsels Goud!

Sfeerbeelden