• Deutsch
  • English

Vergaderlocatie Wiendsels

Keuken voor teamspirit

Zakelijke mogelijkheden bij Wiendsels

Ken je het probleem? Je bent op zoek naar een accommodatie om te vergaderen of een heisessie te houden. En die zijn er genoeg! Maar de meeste locaties zijn steriel, ongezellig, zakelijk en kil. Je zit met z’n allen in een zaal waar, als je mazzel hebt, een schilderijtje hangt en overal die zelfde koekjes bij de koffie geserveerd worden. Voorverpakt…
Hierdoor hebben je collega’s nog steeds het gevoel dat ze in een bedrijfsmatige omgeving zitten waardoor ze niet los komen uit hun vaste denkpatroon.

Heb je dan al eens aan onze groepshoeve Wiendsels gedacht? Bij ons zit je niet in een zaal met een strakke, kale inrichting, maar in een sfeervolle boerderij waarbij je in volledige privacy en een huiselijke sfeer je collega’s kan los weken van hun vaste denkpatroon.

De grote eettafel leent zich uitstekend voor een vergadering of brainstormsessie, met of zonder behulp van het scherm wat bij deze tafels aan de muur hangt. En er worden eigengebakken roomboter koekjes geserveerd (-:

Wil je je in kleinere groepjes opsplitsen? Er zijn diverse zitjes waar je een vertrouwelijk gesprek kunt voeren. In de grote, goed uitgeruste keuken kan een cateraar en/of kok goed uit de voeten, maar als je de teamspirit wilt verhogen zou je hier gezellig samen kunnen koken. Wij hebben verschillende arrangementen waarbij wij de boodschappen en de recepten verzorgen.

Voor wat betreft de catering: hier kun je alle kanten mee op; van zelf verzorgend tot een cateraar meebrengen/regelen.  Maar ook is het mogelijk dat wij de catering verzorgen. Zo kan je heerlijk vergaderen in Drenthe.

Van huisgemaakte appeltaart tot borrelplank en van een soepje tot een eenvoudige maar lekkere maaltijd.

Kortom, er is zo veel mogelijk bij ons!

Bij mooi weer kan er in de grote omheinde tuin vergaderd worden, aan de grote XL picknicktafel, op de veranda of bij de rondzit bij het gashaardje.
De dag kan ontspannen afgesloten worden aan de bar met tap of met een lekker wijntje bij de open haard, waarna er een heerlijk bed wacht om het hoofd weer fris te maken voor de volgende dag.

Wil je, naast zakelijk wiendselen, ook een activiteit  in je programma. Dat kan! Want, bijvoorbeeld,  hoe Drents wil je het hebben: schapen drijven als teambuilding activiteit.  In samenwerking met Ansi Events kan de juiste activiteit gevonden worden. 

Heb je interesse? Bel of mail ons voor een op maat gemaakte offerte!

 
Heisessie-1.jpg
Garten-Wiendsels.jpg

Indicatie prijzen

De volgende prijzen zijn “vanaf prijzen” .
8 uur: € 575,-
12 uur: € 850,-
24 uur: € 1250,-
32 uur: € 1450,-
48 uur: € 1600,-