Logo Wiendsels
  • Deutsch
  • English

Tiny wedding

Als jullie van een intieme huwelijksdag dromen, eentje waarbij alles kan en niets moet, waar ontspanning, meer aandacht voor je gasten en minder organisatiestress de belangrijkste sleutelwoorden zijn, dan is groepshoeve Wiendsels de plek om de mooiste dag van je leven te beleven. 

Of heb een feestweekend waarbij jullie beste vrienden en jullie naaste familie getuige zullen zijn van jullie geluk en liefde.
Jullie familie en vrienden kunnen in de boerderij blijven slapen en jullie hebben volledige privacy in het idyllische bakhuisje “Nakend Wiefie”, wat in de tuin van de boerderij ligt.
Naast 20 vrienden en/of familie die kunnen blijven slapen is er ruimte om nog eens 20 daggasten uit te nodigen. 
Trouwen kan in de grote besloten tuin of, op het grasveld achter ons bos of, als het weer niet zo mooi is, in de boerderij die feestelijk versierd is.

Bij Wiendsels zijn jullie niks verplicht, dus jullie kunnen alles zelf regelen en de dag zo invullen als jullie zelf willen. 
Maar daarnaast is het ook mogelijk dat wij jullie daarbij helpen en de juiste mensen voor jullie inhuren zodat jullie feest onvergetelijk wordt.
Neem contact met ons op om de mogelijkheden en de prijzen te bespreken!

 
Tiny Wedding aandacht voor elkaar