• Deutsch
  • English

Prijzen en Reserveren

Wat kost Wiendselen?

Bij ons zijn de vermelde prijzen ook de prijzen die je betaalt. Dus geen extra kosten voor bijvoorbeeld het huren van linnen of de eindschoonmaak. Ook de toeristenbelasting zit al in de prijs en zelfs het haardhout is gratis. Lekker duidelijk en simpel. De enige extra kosten zijn die van de kosten van een eventueel gekozen arrangement (niet verplicht)met de de daarbij bestelde boodschappen en het gebruik van onze koffie, wijn en (tap)bier. (kostprijs) 

Daarnaast brengen wij schoonmaakkosten in rekening als jullie een hond mee willen nemen. € 50,- voor de eerste hond en € 25,- extra voor de tweede hond.  Als jullie één of twee honden meenemen verhogen wij de borg van € 600,- naar € 800,-.

Wiendsel.png

Onze prijzen

Brons: prijs is huur boerderij. Zilver: prijs is huur boerderij plus € 150,- boodschappen (ontwind) service Goud: prijs is huur boerderij plus € 400,- uitgebreid culinair (ontwind) service Het bakhuisje, waar 2 personen kunnen slapen, kan voor 15% van onderstaande huurprijzen erbij gehuurd worden. Op het reserveringsformulier kun je het bakhuisje apart aangeven.  Een weekend is van vrijdag 16.00 uur tot zondag 18.00 uur. Een lang weekend is van vrijdag 16.00 uur tot maandag 10.00 uur. Een midweek is van maandag 16.00 uur tot vrijdag 10.00 uur.  Midweek vanaf: € 2.450,-. Weekend vanaf: € 2.675,- Het zilverarrangement kost € 150,- exclusief de boodschappen. (Wiendsels boodschap service en bij aankomst huisgemaakte soep met stokbrood en kruidenboter) Het goudarrangement kost € 400,- exclusief de boodschappen. (Wiendsels boodschap service plus uitgebreid culinair ontwindservice, bij aankomst huisgemaakte soep met stokbrood en huisgemaakte kruidenboter en eigengebakken appeltaart. Deze service is alleen mogelijk na overleg, afhankelijk van de drukte en het seizoen.) Onze prijzen verschillen per seizoen. Hiervoor hebben wij voor jullie een overzicht gemaakt.
eettafel verkleind

Belangrijk

Per reservering vragen wij een borg van € 600,- welke wij 2 dagen na vertrek weer terug zullen storten. Wij houden ons het recht voor om in sommige gevallen de borg te verhogen.


Voor boekingen gelden onze eigen algemene voorwaarden. Deze zullen bij de aanvraag van een offerte meegestuurd worden, of voorafgaand aan een boeking gemaild worden. In de algemene voorwaarden zijn ook de annuleringsvoorwaarden opgenomen.

Wij zijn aangesloten bij GroepsAccommodaties Nederland (GAN), via de GAN kan er een reisverzekering afgesloten worden.

Onze boerderij is niet ingericht voor sportclubs en vrijgezellen feesten en/of weekenden. Deze groepen kunnen bij ons  niet reserveren.

De boerderij is rookvrij! Buiten, in de tuin of op de veranda mag gerookt worden. 

Met oud en nieuw mag er geen vuurwerk afgestoken worden in de directe omgeving van de boerderij.

In de boerderij en/of in de tuin mag niet gefrituurd worden of barbecue-en op kolen. Op het hele perceel is open vuur verboden!

Let op! De getoonde dagprijzen in de kalender zijn niet correct. Wil je boeken voor 1 of meer doordeweekse dagen, neem dan contact op voor een vrijblijvende prijsopgave.

Wil je een reservering maken in een maand die in de onderstaande kalender nog niet getoond wordt? Klik dan op het pijltje rechts in de zwarte balk die bovenaan de kalender zit. De kalender schuift dan op en toont meer maanden. 

Wiendsels 5923c

Beschikbaarheid (zie groene dagen) gebruik het pijltje om de kalender door te schuiven

Let op! gebruik de pijltjes om naar een latere maand te navigeren. (vaak kun je tot 1,5 jaar in de toekomst reserveren)

Verplichte velden zijn gekenmerkt met *Reserveer van 1 beschikbare accommodaties.

Groepsaccommodatie beschikbaar voor de geselecteerde periode.