Logo Wiendsels
  • Deutsch
  • English

Wiendsels Goud

Naast de boodschappen service van het zilveren arrangement hebben wij voor jullie een flink aantal gerechten op onze site geplaatst. Deze gerechten zijn geschikt voor grotere groepen. Niet te ingewikkeld, met hier en daar een lokaal ingrediënt. Het enige wat jullie hoeven te doen is de gerechten te kiezen die jullie willen eten. Bij het kiezen van het gerecht kun je aangeven voor hoeveel personen jullie het gerecht willen bereiden.
Dan gaan wij voor jullie de boer op om ervoor te zorgen dat de juiste ingrediënten in de (koel)kast liggen en het recept voor jullie klaarligt. We proberen, voor de verse producten, zoveel mogelijk samen te werken met lokale leveranciers die duurzaam leveren of produceren.
Daarna hoeven jullie alleen nog maar het leuke werk te doen: samen koken, tafeldekken en gezellig uren tafelen. En uiteraard staat die pan eigen gemaakte soep bij aankomst ook voor jullie klaar. En als toetje eigen gemaakte taart.

Twee weken voor aankomst nemen wij contact met jullie op om de bestelling van de gerechten door te nemen. De gerechten kun je onderaan de pagina vinden. Wij schieten de betaling van de boodschappen voor en bewaren de bonnetjes zodat jullie deze bij aankomst aan ons terug kunnen betalen.
Jullie kunnen aangeven op welke avond jullie samen willen koken met de door ons klaargelegde recepten en ingrediënten. Dit kan voor 1 avond.
Daarnaast geldt uiteraard de boodschappenservice van ons zilver arrangement. Dus voor de overige benodigdheden kunnen bij de Plus in Ruinerwold online besteld worden. Wel even aangeven dat de boodschappen voor groepshoeve Wiendsels zijn zodat ze hier afgeleverd worden of zodat wij ze op kunnen halen.

Het brood kan besteld worden bij de warme Bakker Steenbergen in Ruinen. Dit kan telefonisch. Wij halen op de eerste ochtend van jullie verblijf om 08.00 uur jullie bestelling op zodat jullie, in pyama, van een fijn vers ontbijt kunnen genieten.
Het goudarrangement kunnen wij tijdens drukke seizoenen niet altijd leveren. Als jullie een goud arrangement overwegen neem dan even contact met ons op of dit haalbaar is. De prijs voor het goud arrangement is € 400,- exclusief de boodschappen.

Wortel.png
Ui.png