• Deutsch
  • English

Veelgestelde vragen

Hierover hebben we graag, van te voren, contact. Als wij het toestaan dan willen we graag de slaapkamers, stoelen en banken huisdiervrij houden. We staan max. 2 honden per groep toe. Constateren wij na vertrek dat jullie huisdieren toch in de slaapkamers of op de stoelen en banken zijn geweest dan zullen wij € 150,- van de borg inhouden.
Helaas hebben wij een paar vervelende ervaringen gehad, waardoor wij inmiddels schoonmaakkosten in rekening brengen. Deze zijn € 50,- bij de eerste hond en € 25,- extra voor de tweede. Ook verhogen wij de borg van € 400,- naar € 600,-.

Ja, wij hebben diverse bordspelletjes, een grote bak met duplo, voor buiten zijn er jeu de boules ballen, een badmintonset, een tafeltennistafel, een trampoline en een dartbord.

Ja, de tuin is omheind en hier is een speelveld met tafeltennis tafel, een schoolbord en een trampoline. Ook is er, buiten de tuin, nog een grasveld waar gevoetbald kan worden of een badminton net opgesteld kan worden.

In Ruinen ( 6 km) en Ruinerwold (3 km) zit een Coop. In Havelte (7 km) zit een Albert Heyn.

Ja, en er is ook een droger. Wel even zelf zorgen voor wasmiddel. Hier zorgen wij niet voor omdat de meeste mensen graag hun eigen wasmiddel gebruiken.

Ja, de bedden zijn bij aankomst opgemaakt en de handdoeken ( 1 x extra groot per persoon) hangen klaar in de badkamer.
Verder zorgen wij voor toiletpapier en vuilniszakken.

In onze keuken zijn twee inductiekookplaten, een combi oven, een elektrische oven, een koelkast,/ vriezer, twee vaatwassers met vaatwasblokjes, een luxe koffiemachine, een mixer en uiteraard genoeg pannen en servies. En o ja, naast peper en zout staan er diverse kruiden klaar.

Nee, dit kan en mag niet op voorschriften van de brandweer. Er staat een XL airfryer in de keuken.

Ja, in Ruinen, Havelte, Ruinerwold en Meppel zijn diverse goede restaurants te vinden.

Ja, wij kunnen voor jullie een cateraar regelen die, als jullie dit willen, bij Wiendsels komt koken. Ook mogen jullie uiteraard zelf een cateraar regelen. Dit horen we wel graag even.

Nee, vuur is helaas niet toegestaan, vanwege onze riet bedekte daken. Jullie mogen wel een vuur in de openhaard maken en buiten hebben we onder de pergola een gashaard.
Ook vuurwerk kunnen wij niet toestaan!

Ja, er is internet. Maar op verzoek kunnen wij internet uitzetten mochten jullie echt volledig willen Wiendselen.

Nee, wij hebben geen airco. Uit duurzaamheid hebben wij hier niet voor gekozen.  Overigens; de benedenverdieping van de boerderij blijft tijdens lange warme zomers lang koel.

De fietsen kun je huren bij onze fietsenboer in Havelte. Deze kunnen tegen een kleine vergoeding bij Wiendsels afgeleverd worden.