• Deutsch
  • English

Waarom is een trouwjubileum locatie belangrijk

Trouwjubileum locatie
Inhoud

1, 12,5 of 40 jaar getrouwd

Meestal worden de trouwjubilea van het eerste decennia als stel samen gevierd. (door bijvoorbeeld uit eten te gaan) Maar gaan de jaren tellen en ben je bijvoorbeeld samen 25 of 40 jaar getrouwd dan is dit toch een mooie gelegenheid om het leven dat jullie samen opgebouwd hebben te vieren.

En wat is er dan leuker om dit samen te doen met de (klein)kinderen en beste vrienden. Lekker een weekendje weg, in een sfeervolle accommodatie om een mooie herinnering toe te voegen aan dat leven samen.

Dat extra tintje met een trouwjubileum locatie

De locatie die je kiest om jullie trouwjubileum dat extra tintje te geven is natuurlijk heel persoonlijk. Je kunt kiezen uit zoveel verschillende locaties; je kunt bijvoorbeeld kiezen uit een chique hotel waarbij de diners het hoogtepunt van het verblijf zijn, je kunt ervoor kiezen om samen een weekend naar een pretpark te gaan, of je kunt ervoor kiezen om in een mooie groepsaccommodatie samen een fijn weekend te hebben.

lente wiendsels.1

Tijdens dit weekend is er tijd is voor een hapje en een drankje en om samen het glas te heffen, maar ook is het dan fijn om wat intiemere gesprekken te kunnen voeren, omdat hier genoeg tijd en ruimte voor is. Een locatie met een wat meer persoonlijkere betekenis zodat jullie trouwjubileum onvergetelijk wordt.

Een mooie locatie als prachtherinnering

Een goed gekozen locatie kan bijdragen aan een prachtherinnering. In een bijzondere locatie voel je je thuis, maar heb je wel het gevoel dat je samen weg bent. Een thuis, weg van huis!

Sfeervol en ruimte met alle privacy

De accommodatie is sfeervol en de tuin heeft genoeg ruimte en biedt alle privacy die je wenst, kortom; je moet het gevoel hebben dat jullie samen met de (klein)kinderen en beste vrienden op een speciale plek zijn om jullie speciale jubileum te vieren.

En dan is het fijn dat de bedden al opgemaakt zijn bij aankomst, dat er handdoeken in de badkamers hangen, dat de keuken volledig uitgerust is en dat er een fijn servies is om de tafel feestelijk te dekken. Ook kunnen jullie thuis al je muzieklijst samenstellen en deze via Spotify in de boerderij afspelen.

Groepshoeve Wiendsels als unieke jubileumlocatie

Groepshoeve Wiendsels voorziet in al deze zaken maar heeft, als jullie dat wensen, nog meer mogelijkheden. Zo kan er een pan huisgemaakte soep bij aankomst in de keuken staan en is het ook mogelijk om de boodschappen te laten bezorgen en uit te laten pakken. Tenslotte mogen jullie verwend worden tijdens dit speciale weekend.

Tiny Wedding

Wat ook een mogelijkheid is, is om tijdens het weekend “daggasten” uit te nodigen.  Want iedereen viert zijn feestje op zijn eigen manier. En het is natuurlijk heerlijk om samen een weekendje weg te zijn, maar misschien willen jullie daarnaast ook nog wel wat mensen uitnodigen, die niet blijven slapen, maar waarmee jullie wel het heugelijke feit wilt vieren dat jullie zoveel jaar getrouwd zijn.

Een fijn buffet met een thuiskok

Er kan dan bijvoorbeeld een thuiskok ingehuurd worden, die een fijn buffet voor jullie maakt in onze uitgebreide keuken. Jullie kunnen in Wiendsels, in overleg, tot max 40 gasten uitnodigen (inclusief de weekendgasten) om, op bijvoorbeeld de zaterdag, een feestje te bouwen. Als jullie speciale uitnodigingen voor jullie feest willen maken, voorzien we jullie graag van foto’s of logo’s om via Internet mooie kaarten te laten maken.

keuken website

Een speciaal weekend om nooit te vergeten

Nogmaals, uiteraard viert iedereen zijn feestje op zijn eigen manier. Maar zijn jullie op zoek naar dat speciale weekend samen met de (klein)kinderen dan is het goed om eens naar onze groepshoeve Wiendsels in Ruinerwold te komen kijken. We laten jullie graag onze boerderij zien en kunnen tijdens de bezichtiging bespreken wat jullie wensen zijn. Bel of mail ons gerust!

Vergaderlocatie Wiendsels in Ruinerwold

Wellicht ook interessant:
Facebook
LinkedIn
WhatsApp
Op zoek naar een prachtige vergaderlocatie?

Je bent op zoek naar een accommodatie om te vergaderen of een heisessie te houden. En die zijn er genoeg! Maar de meeste locaties zijn steriel, ongezellig, zakelijk en kil. Je zit met z’n allen in een zaal waar, als je mazzel hebt, een schilderijtje hangt en overal die zelfde koekjes bij de koffie geserveerd worden. Voorverpakt…

Hierdoor hebben je collega’s nog steeds het gevoel dat ze in een bedrijfsmatige omgeving zitten waardoor ze niet los komen uit hun vaste denkpatroon. Herken je dit probleem?