• Deutsch
  • English

10 Redenen om je trouwjubileum te vieren bij Wiendsels

Wiendsels trouwjubileum vieren
Inhoud

Het maakt eigenlijk niet uit hoe lang jullie getrouwd zijn. Sommige (echt)paren vieren elk jaar de dag waarop ze “ja” tegen elkaar gezegd hebben en sommige geliefden geven elkaar op hun trouwdag een kus en gaan verder met het dagelijkse leven.

Maar een trouwjubileum is toch wel een gelegenheid om eens wat extra aandacht te geven aan het feit dat jullie samen zijn. En of je nu je eerste, vijfde, tiende of 50ste jubileum wilt vieren, dat maakt natuurlijk helemaal niks uit

1: Romantische setting

Het idee om het jubileum te gaan vieren is geboren en nu zijn jullie op zoek naar een leuke, originele, romantische, warme setting om samen met jullie dierbaren een mooie herinnering te maken van deze, voor jullie, bijzondere dag. En precies dát is wat jullie zullen vinden in Wiendsels. Een warme, romantische boerderij waar jullie met jullie familie en vrienden heerlijke dagen zullen hebben.

Romantische setting

2: Gastvrijheid. Gezellig en warm is onze sfeer

Wiendsels ademt de gastvrijheid uit die jullie aan jullie genodigden willen geven. De sfeer is warm en gezellig; op deze manier kunnen jullie gasten een thuis weg van huis geven. Er is speelruimte voor de kinderen en in Wiendsels is genoeg om het jullie vrienden en familie het naar de zin te maken. Er is zoveel aandacht en liefde voor details dat jullie hier een fijn trouwjubileum kunnen vieren.

3: Sfeervolle locatie om jullie trouwjubileum te vieren

De locatie is zo sfeervol! Niet alleen de boerderij ademt sfeer, ook de besloten tuin is gezellig en is groot genoeg om bij mooi weer een gezellig tuinfeest te geven.

4: Wiendsels is een luxe accommodatie voor een onvergetelijk jubileum

Naast de boerderij, waar 20 mensen kunnen slapen, is er in de tuin het bakhuisje “Nakend Wiefie”, waar jullie volledige privacy hebben en jullie huwelijksnacht nog eens dunnetjes over kunnen doen!

5: Bij Wiendsels is er oog voor detail

Als jullie niet in een standaard feestzaal jullie trouwjubileum willen vieren is het een goed idee om de mogelijkheid van Wiendsels eens te bekijken. In Wiendsels zijn er namelijk weinig dingen standaard. Bij zowel de inrichting als de decoratie is er veel aandacht voor details. Ook de muziek die jullie willen horen kan volledig op jullie wensen afgestemd worden.

Wiendsels 5913c

Jullie kunnen van te voren jullie eigen muzieklijst maken en deze via Spotify op onze iPad in de boerderij afspelen. En dan is het super leuk als jullie de muzieksmaak van jullie dierbaren daar ook in meenemen! Ja, zelfs dat vre-se-lijke nummer van die ene vriend doet wonderen op jullie trouwfeest.

6: Culinaire verwennerij; onze ‘ontzorg’ arrangementen

Op culinair gebied is er veel mogelijk bij Wiendsels. Want geen feest zonder lekker eten, toch? We hebben diverse contacten met verschillende cateraars, van thuiskoks tot buffetten die bezorgd kunnen worden. Als jullie het leuk vinden om zelf voor het eten te zorgen is dat uiteraard ook mogelijk! Daarbij kunnen jullie ook gebruik maken van onze verschillende boodschappen “ontzorg” arrangementen.

Jullie kunnen kiezen tussen het Wiendsels Zilver of Wiendsels Goud arrangement en in beide gevallen betekent dit dat jullie niet met de boodschappen hoeven te sjouwen en bij het goud arrangement hoeven jullie zelfs niet te uit te rekenen hoeveel ingrediënten jullie nodig hebben voor het eten. Daar zorgen wij namelijk allemaal voor!  

7: De ruime, grote, volledig uitgeruste keuken

Als jullie voor het goudarrangement kiezen dan maken jullie van het “samen” koken een feestje op zich. Hiervoor is de keuken in Wiendsels volledig uitgerust: groot genoeg om samen een wijntje te drinken en ondertussen in de pannen roeren. De keuken heeft echt alles wat je nodig hebt om een fijn diner samen te stellen, van kruiden tot olie en azijn, van goede pannen tot een scherp messenset en van een keukenmachine tot een mixer.

keuken website

We hebben zelfs aan een eiersnijder gedacht. De menu opties voor het goudarrangement hebben we voor jullie op de website gezet. Naast klassieke gerechten staan er ook creatieve menu-opties op. Jullie hoeven alleen maar te kiezen wat jullie willen koken (en eten!) en wij doen de boodschappen voor deze gerechten en leggen de recepten voor jullie klaar. Een kind kan de was doen!

8: Ontspannen in de natuur: verken Zuidwest Drenthe vanuit Wiendsels

Als er mensen zijn die het feestgewoel even willen ontsnappen dan is de ligging van Wiendsels ideaal om Zuidwest Drenthe te verkennen en vandaar uit even tot rust te komen. Er liggen maar liefst 3 nationale parken op korte afstand van de boerderij en ook liggen er diverse hunebedden in de buurt die jullie eens zouden kunnen gaan bekijken tijdens het vieren van jullie trouwjubileum.

9: Toegewijd evenemententeam; ondersteunen, plannen en uitvoeren

Het gaat misschien wat ver om ons een evenemententeam te noemen, maar we zullen zeker toegewijd zijn om jullie plannen te ondersteunen, te begeleiden, te plannen en waar nodig uit te voeren. Wellicht hebben we nog wat ideeën om jullie te helpen van jullie jubileum een pracht feest te maken. Ook is het altijd mogelijk om nog eens een extra bezoekje aan Wiendsels in te plannen zodat we samen de dag nog eens doornemen om te kijken wat wij voor jullie in deze kunnen betekenen.

10: Onvergetelijke ervaring; een combinatie van service, heerlijk eten, prachtige omgeving en relaxte sfeer.

Jullie jubileum in groepshoeve Wiendsels zal onvergetelijk zijn. Samen met jullie “loved-ones” een heerlijke tijd hebben, iedereen voelt zich thuis, iedereen is relaxed en ook de kinderen hebben een heerlijke tijd. Het eten is lekker en de sfeer is warm en intiem. Er worden mooie herinneringen gemaakt, kortom waar anders dan in Wiendsels kan de liefde zo goed gevierd worden?!

Vergaderlocatie Wiendsels in Ruinerwold

Wellicht ook interessant:
Facebook
LinkedIn
WhatsApp
Op zoek naar een prachtige vergaderlocatie?

Je bent op zoek naar een accommodatie om te vergaderen of een heisessie te houden. En die zijn er genoeg! Maar de meeste locaties zijn steriel, ongezellig, zakelijk en kil. Je zit met z’n allen in een zaal waar, als je mazzel hebt, een schilderijtje hangt en overal die zelfde koekjes bij de koffie geserveerd worden. Voorverpakt…

Hierdoor hebben je collega’s nog steeds het gevoel dat ze in een bedrijfsmatige omgeving zitten waardoor ze niet los komen uit hun vaste denkpatroon. Herken je dit probleem?