• Deutsch
  • English

Arrangementen

Culinair ontwindend genieten

Lastig he? Wat zullen we gaan eten? Samen koken is supergezellig en tijdens het kokkerellen ontstaan de leukste gesprekken. Wie bedenkt wat er gegeten gaat worden. Wat zijn de hoeveelheden en misschien nog wel het meest ingewikkeld: wie gaat al die boodschappen halen? En wanneer?

Geen zorgen: dit is Wiendsels: ontwindend genieten, ook op het culinaire vlak.

druif.png

Wiendsels Brons

Wil je alleen de boerderij huren, zonder een arrangement, dan maak je gebruik van Wiendsels brons. We willen benadrukken dat het helemaal niet verplicht is om voor zilver of goud te gaan. Want Wiendsels zonder zilver of goud arrangement is ook helemaal dik in orde. 
Voor iedereen geldt dat in onze bar een tapbiertje en huiswijn beschikbaar is, tegen kostprijs.

Het fustje bier is van Heineken. Deze is 20 liter groot en kost € 85,-.
De rode wijn is een reserve uit het Domaine Saint Auriol.  De prijs is € 6,- per fles.
De witte wijn is een Chardonnay. Deze wijn kost € 6,-.

Ook is er voor koffie en thee gezorgd.
Onze koffiemachine is een volautomatisch WMF apparaat, die baristawaardige koffie maakt. De prijs voor een kopje koffie is € 0,35. Mocht je liever je eigen koffie meenemen? Ook dat vinden we prima. Naast het volautomatische “koffie-gebeuren”, staan er ook 2 koffiemachines. De filters voor deze machines liggen standaard op voorraad, je hoeft dus alleen maar je eigen (snelfilter)koffie mee te nemen. 
De thee is van het huis. We hebben diverse populaire smaakjes, er is vast een smaakje bij die jij lekker vindt. 

Als je het een gedoe vindt om voor de hele groep boodschappen te kopen en vervolgens bij aankomst op te moeten bergen dan is het misschien een idee om te kiezen voor het Wiendsels Zilver of Wiendsels goud arrangement te kiezen. 

Sfeerbeelden

kaarsjes.jpg
Wiendsels-open-haard.jpg
badbak.jpg