Logo Wiendsels
  • Deutsch
  • English

Groepshoeve Wiendsels

Wiendsels; een intieme groepshoeve en vergaderlocatie voor maximaal 22 personen. Voor wie van comfort, sfeer en ruimte houdt.

Verplichte velden zijn gekenmerkt met *Reserveer van 1 beschikbare accommodaties.

Groepsaccommodatie beschikbaar voor de geselecteerde periode.

Wiendsels volgens De Dikke van Dale

Wiend•sels 1 Sfeervolle Drentse groepsaccommodatie voor 22 personen.2 Drents voor akkerwinde

Wiend•sel•en 1 ontwinden, geleend uit Engels, “to unwind”; om te ontspannen, te relaxen. 2 tot jezelf en elkaar komen. 3 gezellig samen genieten. 4 gedoeloos en ontzorgd een fijne tijd voor iedereen. 

 

Wiendsels-5908c.jpg

Groepsaccommodatie

Groepshoeve Wiendsels bestaat uit een gerenoveerde Drentse boerderij van 1873, waar 20 personen kunnen slapen én een bakhuisje voor 2 personen.  Het bakhuisje kan alleen samen met de boerderij gehuurd worden zodat de privacy gewaarborgd blijft. 

Vergaderen Wiendsels

Wiendsels en zakelijke bijeenkomsten is een prima combi. De huiselijke sfeer, de vele zitjes, de grote tafels met presentatie schermen (tv); alles is aanwezig voor een goede heisessie of het versterken van de teamspirit.

Tiny-wedding-2.jpeg

Tiny wedding

Beleef je mooiste dag (of waarom niet, weekend!) waarbij jullie beste vrienden en naaste familie getuige zijn van jullie liefde. 
Trouwen in een besloten tuin die feestelijk versierd is.  Een fijne intieme setting waarbij alles kan en niets moet.

Ontwinden was nog nooit zo makkelijk voor iedereen

De agenda’s zijn weer getrokken, de datum staat vast, het is weer tijd voor een familie- of vriendenweekend.

Iedereen heeft er zin in… maar dan. Dan komen de haken en ogen; want wat zullen we eten, wie doet de boodschappen, we zitten toch niet met z’n allen in één kleine ruimte en liggen de bedden wel lekker?

Haal even diep adem. Welkom bij Wiendsels. Waar je ontwindend geniet in Drenthe. Iedereen, de hele groep. 

Simpel boeken zonder gedoe en zorgen

Boeken bij Wiendsels is gemakkelijk. Want naast dat je je accommodatie boekt kun je ook kiezen voor ons arrangement waarbij wij de gerechten al voor jullie bedacht hebben. Het avondeten hoeft dus geen stress op te leveren. Kies alvast de lekkerste gerechten (met een Drents tintje) op onze site en bij aankomst is de koelkast gevuld en ligt het recept al klaar.

Bij ons is de afgesproken huurprijs ook gewoon de uiteindelijke prijs; dus geen extra kosten voor linnen of schoonmaak en ook geen bijkomende toeristenbelasting of reserveringskosten. Alleen de gekozen (niet verplichte) arrangementen kosten eventueel wat extra, maar het haardhout is gratis. Dat dan weer wel.
Gewoon simpel zonder gedoe.

Bekijk hier de sfeerbeelden van Wiendsels

Wiendselen is...

Wiendsels; genieten zonder gedoe of zorgen

Een boeking bij Wiendels is genieten zonder gedoe. Dat noemen wij wiendselen.
Want samen is met z’n allen. Dus daarom zorgen wij ervoor dat echt iedereen een geweldige tijd heeft en zich geen moment hoeft in te spannen om te kunnen ontspannen.

 

Wiendsels; een thuis weg van je huis

Gezellig en warm is onze sfeer. Je thuis voelen, zodra je over de drempel stapt.
Op elkaars lip zitten is bij ons een uitdaging. Voor iedereen is er wel een gezellig hoekje; plof neer op de grote bank bij de open haard, praat bij in de bar of schuif aan in de grote woonkeuken. Buiten staat een enorme picknick tafel en vind je knusse plekjes onder de pergola of op de veranda.

Previous slide
Next slide
Previous slide
Next slide

Wiendsels; ook in dromenland

Oogjes dicht, snaveltjes toe, zink lekker weg in je luxe handgemaakte Pullmann matras, het extra grote hypoallergene zijden dekbed en geniet van de Drentse stilte. Misschien hoor je in de verte die schaapskudde..

Wiendsels; speelruimte voor kinderen

Kinderen hebben bij ons alle ruimte om fijn te kunnen spelen. Wanneer ze binnen uitgespeeld zijn kunnen ze lekker naar buiten. In de tuin staat een trampoline en een grote tafeltennistafel.  Zelfs aan de pingpongbatjes is gedacht. En het balletje..
Ook is er nog een grasveld achter ons bos waar alle ruimte is om bijvoorbeeld een balletje te trappen.

Wiendsels in Zuidwest Drenthe

Buiten Wiendsels ligt Zuidwest Drenthe aan je voeten;  hier hebben we  maar liefst drie prachtige nationale parken in de buurt, gezellige Drentse brinkdorpjes liggen op fietsafstand en daarnaast valt er nog veel meer te ontdekken in onze oer provincie. 

Wiendsels zelf ervaren?

Wiendsels met familie of vrienden zelf ervaren? Bekijk de beschikbaarheid en boek vandaag nog.

Sfeerbeelden

Neem contact met ons op

Wil je meer info? Vul dan het contactformulier in of bel ons

Contactformulier

Onze blogs